FARMEC lansează gama de săpunuri lichide spumă Gerovital Pure

Cluj-Napoca, 13 august 2012: Farmec Cluj-Napoca lansează Gerovital Pure, o nouă gamă de săpunuri lichide spumă, cu o formulă fără parabeni, testată dermatologic, ce are la bază extract de rodie ECO certificat şi un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetală, albăstrele şi ceai verde).
Prospețimea are, de acum, o nouă formă! O cascadă de prospețime în mâinile tale, sub forma surprinzătoare a spumei. Noile săpunuri lichide sub formă de spumă Gerovital PURE vor schimba modul în care te speli pe mâini: mai fresh, mai distractiv și… mai usor.
Gama Gerovital Pure include patru săpunuri lichide spumă: Glycerin, Sensitive, Nature şi Antibacterian, cu parfumuri îmbietoare inspirate din ultimele tendinţe în parfumerie.
  • Gerovital Pure Glycerin, bogat în glicerină naturală, curăţă cu blândeţe epiderma, o hidratează şi emoliază. Pielea devine curata si catifelata.
  • Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibilă, uscată şi predispusă iritaţiilor. Extractul de albăstrele conţinut are efect calmant şi emolient.
  • Gerovital Pure Nature conţine pe lângă extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tânără, protejată şi hidratată timp îndelungat.
  • Gerovital Pure Antibacterian este un săpun emolient care asigură protecţie totala împotriva bacteriilor.

„Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si bogata in extract ECO de rodie ofera o experienta unica in momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma , le face mai usor de folosit , mai economice in utilizare, iubite si apreciate de intreaga familie„ a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca
Extractul de rodie ecocertificat, obţinut din seminţele fructului cu acelaşi nume, conţine o cantitate mare de antioxidanţi care neutralizează acţiunea radicalilor liberi şi previn procesele de îmbătrânire a pielii, precum şi un procent ridicat de acid ellagic şi punicic ce îi conferă proprietăţi protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante şi elasticizante.
Produsele sunt disponibile începând cu luna august 2012, la preturi cuprinse intre 10.5-12 lei şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.
În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
Twitter: https://twitter.com/#!/farmec