Dieta care ne pregătește pentru iarnă trebuie să conțină în primul rând alimentele pe care natura ni le oferă toamna: rădacinoase (morcovi, țelină, sfeclă, cartofi), fructe (mere, pere, gutui, struguri, prune uscate), dar mai ales ceaiuri și supe calde, care ajută corpul să se adapteze la schimbările de temperatură și il hidratează.
Pentru protejarea mâinilor, folosește o cremă puternic hidratantă pe bază de glicerină, care creează un film protector la suprafața pielii, împiedicând astfel deshidratarea.
îți recomandăm o cremă de mâini cu efect emolient intens, care îngrijește, hidratează și catifelează pielea uscată și sensibilă a mâinilor.
De asemenea, poți folosi crema cu glicerină pentru mâini sub forma unui tratament săptămânal. Aceasta trebuie aplicată într-un strat mai gros, iar mâinile acoperite cu mânuși de bumbac și ținute peste noapte. Dimineața, efectul va fi unul spectaculos.
Inapoi la lista de articole